Venner

En av de fem vanligste sakene å ønske at man hadde gjort annerledes i livet når man snart skal dø, er at man hadde holdt kontakten med sine venner, i følge Bronnie Ware, som jobbet med mennesker som var døende i mange år.
Det er viktig å huske på mitt i livet med alle kravene hengende over seg. 

Bildet som står på staffeliet er inspirert av både mitt eget og min datters vennskap. Teksten som er rispet inn i akrylglasset er et utdrag fra et brev jeg skrev til Ahnikee mens hun fortsatt levde. Hun hadde tatt vare på alle brevene jeg har skrevet til henne. Veldig rart og sårt å lese dem og vite at de ikke blir flere brev i framtiden.

Maleriet vil ikke la seg fotografe enda, men jeg håper et bedre bilde kommer opp på webben en gang til uka, når jeg har min mammauke. Og at riktig tittel kommer i mitt hode. Jeg har det på tunga!

Ha en fin helg!

/Ingrid

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Trine Hanaset » Vannpytt:  ”Hei Ingrid! I kveld var jeg så heldig å få velge dette bildet i trekningen i ..”

  • Orion » Karibu = Velkommen:  ”Tack kära du! Kanske kan man tycka att jag är slarvig som sitter och läser om di..”

  • Jorunn H. Midtsundstad » Produktiv uke:  ”Jeg liker så godt det siste bilde i denne serien. Det med de to barna. Er det mu..”

  • Anne Kristin Hagesæther » "The rolling museum" og livsdrømmen:  ”Så herlig, så rørende, så fint å lese!”

  • Anders » Har vi inte plats till vilda djur i Sverige?:  ”Håller med! Jag har liknande erfarenheter från geologiskt fältarbete i rovdjurst..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln