Orion er framme i Stavanger!

Og her sitter jeg og ser at det skal bli storm i morgen når jeg skal fly fra Kastrup til Bergen og derfra til Stavanger. Hm. Jeg tror faktisk at jeg har litt reisefeber. Men godt å tenke på at Orion er vel framme med alle bildene! Skal bli spennede å henge utstillingen. Det å plassere bildene til en utstilling er noe av det jeg liker aller mest. Det er nesten som å male. Farger kan kræsje eller gi mening, komposisjoner kan krangle eller gi noe ekstra til hverandre. Noen ganger vet man bare svaret med en gang, andre ganger må alle løsninger prøves ut. Og så kommer lyset. Det er først da jeg kan se maleriet i sin helhet. På plass, i lys. Noen ganger er det skikkelig nedtur, andre ganger en jublende glede.  Jeg krysser fingrene for at det blir jubel denne gangen.  

Mer info om utstillingen finner du på galleri Kolls hjemmeside: www.gallerikoll.no

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Trine Hanaset » Vannpytt:  ”Hei Ingrid! I kveld var jeg så heldig å få velge dette bildet i trekningen i ..”

  • Orion » Karibu = Velkommen:  ”Tack kära du! Kanske kan man tycka att jag är slarvig som sitter och läser om di..”

  • Jorunn H. Midtsundstad » Produktiv uke:  ”Jeg liker så godt det siste bilde i denne serien. Det med de to barna. Er det mu..”

  • Anne Kristin Hagesæther » "The rolling museum" og livsdrømmen:  ”Så herlig, så rørende, så fint å lese!”

  • Anders » Har vi inte plats till vilda djur i Sverige?:  ”Håller med! Jag har liknande erfarenheter från geologiskt fältarbete i rovdjurst..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln