AskArt-utstilling pågår i Ask!

Nå henger endelig utstillingen og jeg er fornøyd:) Det strømmet inn overraskende masse folk, kjente og ukjente, til åpningen og til tider fikk jeg nesten følelsen av at jeg befant meg i en storby. Jeg hadde tenkt å forberede en tale, men rakk det ikke og angret det litt når jeg stod der uforberedt og kjente at tunga vokste i munnen. Talen ble derfor litt kort og jeg glemte store deler av alt jeg ville si, - blant annet glemte jeg å takke de mange som har hjulpet til den siste tiden med å få lokalet til å bli utstillings-vennlig,- ikke minst vår nye fantastiske medarbeider, Dominic, som vi setter så stor pris på. Men publikum var snille og forståelsesfulle og kastet hverken egg eller tomater og kom til og med med fine og inspirerende tilbakemeldinger. (Men neste gang prioriterer jeg en huskelapp før jeg kaster i meg en matbit.  Heller sulten og forberedt enn mett og uforberedt!)  Til tross for den fattige talen ble kvelden av det ekstra hyggelige slaget og jeg kjenner meg utrolig heldig som har så mange flotte og inspirerende mennesker rundt meg! Så takk til alle dere som kom <3 Og til Mathias Landæus for musikken! Den gav utstillingen en ekstra nerve selvom den druknet noe i alt prat. Nå er den en del av utstillingen. Elsker samarbeidet mellom øret og øyet i kunstens tegn.  Håper på flere musikk/billedkunstprosjekt der musikk møter billedverden og blandes til en egen stemning og opplevelse. 

Forresten, om du nå sitter og leser dette og ikke er så langt borte: Kom innom! Jeg sitter i dette øyeblikket med norsk vaffelrøre, veldig god nymalt kaffe og venter på at folk skal komme! Åpningstider: tirsdag-søndag 14-19!

 

Exhibition view 3 AskArt Mathias Landæus improviserade och spelade in musik som numera är en del av installationen mingel i Ask from the piano vernissage in Ask vernissage in Ask 2 detail from installation made by Ingrid Forfang söner som selger badtunnan igång dukkeportrett av Ingrid Forfang The dress Mirakel skulptur av Orion Righard Exhibition view AskArt Graphic art by Orion Righard Exhibition view hall AskArt Love Care Prepare installation Ingrid Forfang Tomrom by Ingrid Forfang Tomrom 2 Ingrid Forfang Ahnikee, shadow paint Exhibition view 4 AskArt IMG_1672 IMG_1673 IMG_1674 IMG_7175 IMG_7176 IMG_7181 before after Love140x100 cm Care 140 x 100 cm Prepare 140 x 100 cm IMG_0013

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Trine Hanaset » Vannpytt:  ”Hei Ingrid! I kveld var jeg så heldig å få velge dette bildet i trekningen i ..”

  • Orion » Karibu = Velkommen:  ”Tack kära du! Kanske kan man tycka att jag är slarvig som sitter och läser om di..”

  • Jorunn H. Midtsundstad » Produktiv uke:  ”Jeg liker så godt det siste bilde i denne serien. Det med de to barna. Er det mu..”

  • Anne Kristin Hagesæther » "The rolling museum" og livsdrømmen:  ”Så herlig, så rørende, så fint å lese!”

  • Anders » Har vi inte plats till vilda djur i Sverige?:  ”Håller med! Jag har liknande erfarenheter från geologiskt fältarbete i rovdjurst..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln