Hverdagsdetaljer

I dag har fotografering stått i fokus i tillegg til min syke datter som er full av feber. Det er deilig å rømme inn i de bittesmå detaljene som ofte er så delikate når de får riktig lys. Et vissent løv i solen, mose med små iskrystaller, bark, fotspor, matens form og farger. Det hjelper meg til å ikke bli deprimert av den store verden der ute som hele tiden gaper etter syke nyheter. Så nå kommer en billedserie med hverdagsbilder pluss at jeg jo må vise dere mitt nye utseende med dreadlocks! Trives godt i dem!

Ha en fin helg!

  • Trine Hanaset » Vannpytt:  ”Hei Ingrid! I kveld var jeg så heldig å få velge dette bildet i trekningen i ..”

  • Orion » Karibu = Velkommen:  ”Tack kära du! Kanske kan man tycka att jag är slarvig som sitter och läser om di..”

  • Jorunn H. Midtsundstad » Produktiv uke:  ”Jeg liker så godt det siste bilde i denne serien. Det med de to barna. Er det mu..”

  • Anne Kristin Hagesæther » "The rolling museum" og livsdrømmen:  ”Så herlig, så rørende, så fint å lese!”

  • Anders » Har vi inte plats till vilda djur i Sverige?:  ”Håller med! Jag har liknande erfarenheter från geologiskt fältarbete i rovdjurst..”

-