no-Nedmontering av en utstilling og opp med neste

05.04.2017

I dag reiser Orion til Norge med tom henger uten meg for å hente restene av utstillingen på Gulden Kunstverk. Alltid litt vemodig prosess å ta ned en utstilling, men denne gangen er det så kort tid til neste prosjekt at det bare er å brette opp armene og fortsette.
Neste prosjekt er "Konstrundan" som vi deltar i for förste gang. Eftersom den är i Sverige, kommer jag nu att skriva på Svenska:)
Konsturndan har pågått i över 20 år och i år är vi 133 konstnärer som är med. Alla visar ett verk i Landskronas konsthall. Där får man en karta med adresser till konstnärarnas ateljeer och kan resa vidare till de konstnärer man vil se mere av. Vi kommer att ha utställning i vår lokal "salen" och även öppna ateljerna för allmänheten. Det innebär att vi nu röjer och röjer... Passa på för det kanske är första och sista gången vi gör detta i Ask. Man vet aldrig!
Den 17.april, den andra påskdagen, kommer bli magisk, tror jag! Iallafall ser jag fram emot denna kväll som ett litet barn. Då kommer nämligen Sousou og Maher Cissoko hit och ger konsert kl 18.30 och Orion skall teckna live då!!
Vi samarbetar med kulturföreningen Akustik denna kväll.
OBS Begrensade platser, så skynda dig att anmäla dig om du vill komma! Inträde 100 kr. Länkar till evenemanget här så snart jag har en länk!
Ha en fin dag så länge!
/Ingrid